Bu yıl 25’incisi İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen EMİTT Fuarındaki Şanlıurfa standında Şanlıurfa’nın ilk 5 yıldızlı oteli ELRUHA yoğun ilgi gördü.

Şanlıurfa’nın kalbi Balıklıgöl’e karşı olan konumu, nahit taş ile inşa edilen mistik mimari yapısı, kentin unutulmaya yüz tutmuş yemeklerini de menüsünde barındırarak kente UNESCO yolunda katkı sağlayan ELRUHA Otel, bir turizm fuarının daha gözdesi oldu.

2A salonunda 491 numaralı stantta ELRUHA Otel Genel Müdürü İsmail Küçük tarafından tanıtılan otel, yerli ve yabancı katılımcıların ilgi odağı oldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy’da ELRUHA Otel Standını ziyaret ederek İsmail Küçük’ten bilgi aldı.

Fuarla ilgili açıklama yapan İsmail Küçük ‘Tarihin sıfır noktası Şanlıurfa’mızı bir turizm fuarında daha tanıtıyoruz. Katılımcılara Göbeklitepe’yi, dünyanın en büyük doğal açık akvaryumu Halilurrahman gölünü, Harran’daki konik kubbeli evleri, Karagül diyarı Halfeti’yi ve diğer tarihi ve kültürel özelliklerimizi anlatıyoruz. Şanlıurfa’mız bir inanç, kültür, turizm ve tarih şehridir. Dünyanın en eski şehrini temsil ediyoruz. Otelimizi anlatıyoruz’’ dedi.

İLGİLİ HABERLER...

ELRUHA Otel Emine Erdoğan'ı Ağırladı