Gazeteci Bircan Yıldırım, sosyal medya hesabından yayınladığı bir Whatshapp görüşmesi ekran kaydında, AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan Feyyaz Gündoğan ile iş adamı Ethem Yasak arasında aday gösterme pazarlığının yapıldığını iddia etti. Asılsız paylaşıma AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk’ün de alet edildiği görüldü.

Ethem Yasak konuyla ilgili yaptığı açıklama da bu iddiaların yalan olduğunu ispat etti. Söz konusu yazışmada Ethem Yasak’ın cep telefonu operatörün Vodafone olduğu görüldü.

Yasak ise yaptığı açıklama da kullandığı telefon operatörünün Türkcell olduğunu kanıtladı.

Sert ifadelerle Yıldırım ve arkasındakilere yüklenen Yasak açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

‘’Gazeteci geçinen lağım faresi Bircan Yıldırım. Twitter hesabından benim telefonumdan yapıldığını iddia ettiğin Whatshapp görüşmesi ekran kaydını paylaşmışsın. Ben Türkcell abonesiyim, lağım faresi Bircan bana ait olduğunu iddia ederek paylaştığın ekran kaydında ise Vodafone yazılıdır.

Bu da paylaştığın ekran kaydının bana ait olmadığının ispatıdır. Ben 4 yıldır Metin Külünk ile iki yıldır da Feyyaz Gündoğan ile görüşmedim, konuşmadım, mesajlaşmadım.

Kim parayla oyunu satar namussuz şerefsizdir, kim parayla oy satın alır namussuz şerefsizdir, kim bu işe aracılık eder namussuz şerefsizdir, kim aslı olmayan iftiraya, yorumla ve paylaşımla çanak tutar namussuz şerefsizdir. Kim ki tezgah kurup, olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermeye çalışıp bundan medet umar namussuz şerefsizdir.

Gazeteci geçinen lağım faresi Bircan Yıldırım, bu iftiranı ispat etmezsen kahpesin, alçaksın. Bu tezgahı kurup lağım faresinin eteğinin altına saklananlar, siz eteğin altına saklandığınız lağım faresinden daha kahpe ve alçaksınız’’ 

GÜNDOĞAN'DAN AÇIKLAMA!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Feyyaz Gündoğan ise konuyla ilgili yaptığı açıklama da '' Bazı Sosyal Medya hesaplarında Yayınlanan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekil Aday Adayı Feyyaz Gündoğan’ın Adaylık için Metin Külünk’le Whatsap üzerinden Para pazarlığı yazışmaları ile ilgili Feyyaz Gündoğan bir Açıklama yaptı. Gündoğan Yaptığı Açıklama’da; “Aday Adaylığı sürecinde bizleri yıpratmak isteyen bazı şahıslar, Şahsıma yönelik uyarlamalar yaparak sosyal medyada bizleri kirletmek istemişlerdir. Bu asılsız Paylaşımları yapanlar hakkında gerekli hukuki işlemler başlatacağız. Halkımızın bu tür kirli bilgilere itibar Etmemelerini rica ediyorum. Kamoyuna saygıyla…” ifadelerini kullandı.

KÜLÜNK'TEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR.

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk'te sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. 

İşte o paylaşımlar...

Minareyi çalmaya hazırlananların kılıf diktiklerine şahit oluyoruz. Bugünkü yedili sekizli dokuzlu masanın bileşenlerinin geçtiğimiz yıllarda dâhil oldukları organizasyonlar 14 Mayıs Seçimi için de düzenleniyor. FETÖ ve PKK’yı kontrol eden şeytani aklın emrindekiler her yerde her alanda, aklınıza gelen ve gelebilecek her türlü hilede iftirada yalanda ve itibar suikastlerine devam ediyorlar.Alçak hain Fetö ve PKK şeytani taktikleri tekrar devrede. sahte belge oluştur sonra bunu sosyal medya ya ver ve troller vasıtasıyla yay ve kamuoyuna bu gerçek gibi algı oluştur. Bu şeytani saldırılar adalete elbette hesap verecektir. Milletimizin vidanında mahkum olmuşlardır. Ne yaparsanız yapın, hangi kirli oyunu planlayıp şeytanınızla devreye koyarsanız koyun kaybedeceksiniz ATEŞİ NEMRUTTAN KORKARMI İBRAHİM OLAN HODRİ MEYDAN HODRİ MEYDAN HODRİ MEYDAN Sizinle ve Sizin Ağababalarınızla Bağımsız Özgür Türkiye için mücadeleye devam edeceğiz.

Kaçak Elektrik Kullanımı Cezasız Kalmıyor Kaçak Elektrik Kullanımı Cezasız Kalmıyor