Gülpınar vatandaşların evlerine konuk oldu Gülpınar vatandaşların evlerine konuk oldu

Selçuklu mahallesinde gerçekleşen törende; Sera Kent 1. Etap, Eyyüp Cenap Gülpınar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 2 yeni halı saha, 3 parkın açılışı gerçekleştirildi.

AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan,  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve vatandaşların katıldığı törende; Şanlıurfa siyasetinin dürüst, ilkeli ve duayen ismi Devlet eski bakanı merhum Eyyüp Cenap Gülpınar’ın adının verildiği yarı olimpik yüzme havuzu da açıldı.

Resim

Törende konuşan merhum Eyyüp Cenap Gülpınar’ın oğlu AB Uyum Komisyonu Başkanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, vefa gösteren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Resim

Gülpınar konuşmasında ‘Allah bizleri iyi anılan, iyi bilinen, iyi olan, eser bırakan, iyi insanların yolunu takip eden insanlardan eylesin. Tüm gayemiz budur. Geldik gidiyoruz. Allah bizleri ahirette de razı olduğu kullarından eylesin. Eyyübiye’ye çok güzel bir hizmet olmuş. Bu sıcak iklimde, Eyyübiye’nin çocukları bu havuzdan istifade edecekler. İnşallah bu tesislerimizin sayısı artar’ ifadelerini kullandı.

Resim