Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün “Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır” sözünün kente bir yansıması olan Büyükşehir Belediyesi Yüzme Havuzları özellikle gençlerin serinlemek için ilk adresleri oluyor.

Kent genelinde gençlerin gölet, sulama kanalı gibi yüzmenin tehlikeli olduğu yerlere girmesini önlemek için açık yüzme havuzları ile yüzme kurslarını ücretsiz yapan Büyükşehir Belediyesi gençlerin sulama kanalları yerine havuzlarda serinlemesini sağlıyor.

Depsaş Enerji Hazırlıklarını Tamamladı Depsaş Enerji Hazırlıklarını Tamamladı

Periyodik olarak temizlik ve klorlama çalışmalarının yapıldığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yüzme Havuzlarında cankurtaranlar da serinlemek için gelen vatandaşların sağlığı için görev yapıyor.

AÇIK YÜZME HAVUZLARI ÜCRETSİZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yenice Yüzme Havuzu, Osmanlı Halil Doğan Yüzme Havuzu, Beykapısı Osman Çiftbudak Yüzme Havuzu, Ahmet Yesevi Yüzme Havuzu, Süleymaniye Mehmet Tuz Yüzme Havuzu, Siverek Yüzme Havuzu, Viranşehir Yüzme Havuzu, Suruç Yüzme Havuzu ve Birecik Yüzme Havuzu yaz boyunca vatandaşların hizmetinde olacak. Açık havuzların tamamında yüzme ve yüzme kursları ücretsiz olacak.

ERKEK VE KADINLAR İÇİN AYRI GÜNLER

Öte yandan ŞUTİM kaplı yüzme havuzu Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi kadınlar için ayrılırken Salı, Perşembe ve Pazar günleri ise sadece erkeklere hizmet verecek. GAP vadisi kapalı yüzme havuzunda ise bir kadın ve bir erkek havuzu Cuma günü dışında haftanın her günü hizmete açık olacak.

GENÇLERDEN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi ŞUTİM Kapalı Yüzme Havuzuna gelen vatandaşlar böyle güzel imkânları sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederek gençlerin kanallar yerine yüzme havuzlarına gelerek serinleyebileceğini aktardılar.