Harran Belediyesi ekiplerince ilçe merkezinde sürdürülen temizlik çalışmaları aralıksız devam ederken, içme suyu hat döşeme çalışmalarının tamamlandığı ana cadde ve sokaklarda da deforme olan üst yapı bakım-onarım çalışmaları hız kazandı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, rutin hale getirilen temizlik seferberliğine devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan çalışmalar eş zamanlı olarak gün içerisinde birçok lokasyonda devam ediyor. Ekipler, başta okullar olmak üzere kamu kurumları hizmet binaları bahçelerinde de temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Kaldırım yıkama ve yol süpürme çalışmalarının hummalı bir şekilde devam ettiği ilçede hedef tertemiz bir Harran...

Sağlıklı ve kesintisiz içme suyu hat döşeme çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğü ilçede ekipler, bir yandan temizlik çalışmalarına devam ederken diğer yandan da ana cadde ve sokaklarda içme suyu hat döşeme çalışmalarının tamamlandığı noktalarda üst yapı bakım-onarım çalışmaları yürütüyor. Harran'a yaraşır hizmetleri hemşerileri ile buluşturduklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, gerek ilçe merkezi gerekse de kırsalda 7 gün 24 saat vatandaşların emrinde olduklarını belirterek bu yöndeki gayretlerinin artan bir kararlılıkla süreceğini belirtti.