Son günlerde çiftçilerin DEDAŞ ile ilgili yaşadığı problemler sonrası Harran ilçesine çıkarmaya yapan başkan Yıldız ve Milletvekili Özcan, burada çiftçilerin yanında daima olduklarını ifade ettiler.

Harran ortaokulu toplantı salonunda yapılan toplantıda AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız yaptığı açıklamada,” AK Parti hükümetleri olarak çiftçilerimizin yanında yer aldık almaya da devam ediyoruz.  AK Partimizin Kalesi olan Harran İlçemizde özellikle bilinçli bir şekilde 15 Temmuz Milli Birlik ve Anma Günü etkinliklerinin olduğu günde Ana muhalefetin yaptığı kışkırtmalar, girişimler neticesinde bölgemizde provokatif eylemler sahneye koydu. Böyle bir olayın 15 Temmuz Günü gibi şehitlerimizi andığımız bir günde olması da çok manidardır. Dikkat ederseniz hiç biri 15 Temmuz Günü Milli Birlik ve Anma Günü etkinliklerine de katılmadılar’’ dedi.

DEDAŞ ile ilgili çiftçiler ve muhtarlara bilgilendirmelerde bulunan başkan Yıldız  ‘DEDAŞ konusunda vatandaşlarımızın taleplerini anında alıp hem enerji bakanlığımızla hem de DEDAŞ yetkilileriyle görüşüp çözmeye çalıyoruz. Geçtiğimiz hafta 8 Milletvekilimizle birlikte DEDAŞ yetkilileri ile Ankara’da 5 Saati aşkın bir süre toplantı yaptık. Burada tüm çiftçilerimize şunu net bir şekilde söylemek istiyorum ki hiçbir şekilde yalnız değilsiniz bizler daima sizin yanınızdayız. Üreticilerimizi desteklemeye sizlerin sorunlarını tamamen ortadan kaldırmaya yönelik çabamız ve çalışmalarımız devam ediyor. Şanlıurfa hepimizin hep birlikte tüm meslek gruplarımızı ve her kesimden vatandaşımızı kalkındırmak için tüm enerjimizi gerek Ankara’da gerek Şanlıurfa’da ortaya koyuyoruz’ dedi.

TBMM İdare amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise çiftçilere ‘Bizler her platformda sizlerin yanında olduğunu ifade ediyoruz. Biz burada sizi dinlemeye sorunlarınızı dinlemeye ve bu konuda sizlerle daha iyi nasıl yol alıp sorunları çözeriz bunu istişare edeceğiz. Şanlıurfa toprakları bereketli topraklardır. Harran toprakları bereketli topraklardır. Bereketli topraklarda ürünleri siz değerli çiftçilerimizim büyük emekleriyle alıyoruz. Bizlere ilettiğiniz her sorunu Ankara’da ve yetkili kurumlarda çözmek için milletvekillerimizle il başkanımızla ve belediye başkanlarımızla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.  AK Parti daima üreticisinin ve çiftçisinin yanındadır.’ Dedi.

İLGİLİ HABERLER