Harran ilçesinde belediye ekipleri tarafından kamu kurumları ve özel kuruluşlar başta olmak üzere ilçe otobüslerinde, toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları yapılırken, zabıta ekiplerinin ise vatandaşlara ve esnaflara maske dağıtımı devam ediyor.

Korona virüs ile mücadele kapsamında çalışmalarına devam eden Harran Belediyesi, bir yandan rutin olarak kamu kurum ve kuruluşlarda vatandaşların yoğunlukla kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürürken bir yandan da hem vatandaşlara hem de esnafa maske dağıtımını sürdürüyor. Zabıta ekipleri sebze meyve pazarında emniyet şeridini çekerek, pazar esnafına, sosyal mesafe ve maske takmanın önemi ile ilgili gerekli uyarılarda bulundu.

Yapılan çalışmalardan memnun olan esnaflar ise istikrarlı hizmetlerinden dolayı Başkan Özyavuz’a teşekkür edip bu salgın hastalığının bir an önce gitmesi için temennilerde bulundular.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Özyavuz, "Zabıta ekiplerimiz Pazar esnafına ve vatandaşlarımıza maske dağıtarak, kurallara uyulması hususunda uyarılarını yinelediler. Allah’ın izniyle bu kötü günleri en kısa sürede atlatacağız. Dedi.