Harran ilçesinde belediye ekipleri Toytepe ve Çolpan mahallelerini Turizm yoluna bağlayan grup bağlantı yolunda, asfalt serim çalışmalarını tamamladı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda çalışmalarını Harran’ın birçok noktasında sürdüren ekipler, Toytepe, Çolpan Ekinli ve küçük Ekinli Mahallerinde grup bağlantı yollarının asfalt serim çalışmalarını tamamladı.

Göreve geldiğimiz günden itibaren Harran ilçemizde birçok noktada hizmet seferberliği başlattık diyen Başkan Özyavuz; Harran ilçemizi yeniden inşa ediyoruz. Şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızla el ele verip ilçemizi kalkındırmak için çalışmalar yürütüyoruz. Bugünde Harran ilçemizde Toytepe ve Çolpan mahallelerimizi, turizm yoluna bağlayan güzergahta birinci kat sathi asfalt kaplama işlemlerimizi tamamladık. Bununla birlikte Beşikli, Yenidoğan ve Ekinli güzergahından sonra Ekinli ve Küçük Ekinli mahallerimizin grup bağlantı yolundaki asfalt serim çalışmalarımızı da tamamladık. Bizim tek bir hayalimiz var oda beş yılın sonunda Harran ilçemizi değişimin ve yeniliklerin hakim olduğu bir ilçe haline getirmektir. Dedi.

Harran’da asfalt çalışmalarının Yenidoğan-Gögeç grup bağlantı yolu ile devam edeceği öğrenildi.

Şanlıurfaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı Şanlıurfaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı