Harran Belediyesi tarafından Müftülük ve Necmettin Cevheri (Belediye Önü) caddelerinde altyapıdan kaynaklı sorunları gideren ekipler, sıcak asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

Hafta sonu mesaisinde büyük bir özveri ile çalışan Belediye ekipleri, trafiğin aksamaması adına yoğun bir tempoda çalışarak, Müftülük caddesinde asfalt serim işlemlerini bitirerek, yolu trafiğe açtı. Bir sonraki durakları Necmettin Cevheri Caddesi olan ekipler, kısa süre içerisinde sıcak asfalt serimini bitirerek, hem sağlam altyapısı hem de üstyapısı ile uzun yıllar Harran halkına hizmet edecek.

Büyükşehir'de Gülpınar ile değişim başladı Büyükşehir'de Gülpınar ile değişim başladı

Hafta sonu mesaisinde ilçe merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; “Harran ilçe merkezimizde bulunan caddelerimizin altyapı sorununu gidererek, sıcak asfalt ile buluşturmaya devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde sürdürdüğümüz parke taşı döşeme çalışmaları ve mahalle içi asfalt serim çalışmalarının yanında şehrimize sıcak asfaltı bitmiş prestij caddeler kazandırmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.