Harran Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler, kırsal mahallelerde başlattığı kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların devam ettiği Parapara mahallesinden sonra Serince, mahallesinde de kilitli parke taşı çalışmaları başladı.

Şanlıurfa'da öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Şanlıurfa'da öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

Harran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede bulunan ve çeşitli mahallelerde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını hızlandırdı. Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ilçe genelinde stabilize, asfalt, kilitli parke ve yeni yol açma çalışmalarını devam ettiren Harran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçedeki kilitli parke taşı ağını da genişletiyor. Ekipler aynı anda 2 farklı mahallede yürüttükleri çalışmaların ardından diğer mahallelerle çalışma planlarına devam edecek.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; Harran ilçemizde hummalı bir şekilde gecemizi gündüzümüze katarak ilçemizi geliştirmek ve güzelleştirmek adına tüm imkânlarımızı seferber ederek çalışıyoruz. Bütün enerji ve eforumuzu bu yolda harcıyoruz. Parapara ve Serince mahallelerimizde başlattığımız kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. İfadelerini kullandı.