Merkezin 22 Ağustos Pazartesi günü açılacağını müjdeleyen Başkan Canpolat, “Ne söz verdiysek o dedik. Bütün sözlerimizi de bir bir yerine getirdik” dedi. 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, çalışmaların tamamlandığı İbrahim Tatlıses Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu.

Bir yiyecek ve iç mekan görseli olabilir

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Açanal ve teknik ekip ile Karşıyaka Mahallesinde 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projeyi inceleyen Başkan Mehmet Canpolat, açılışa hazır hale gelen İbrahim Tatlıses Kültür Merkezinde son kontrolleri sağladı. İçerisinde Kütüphane, Evlendirme Dairesi, Konferans Salonu, Gastronomi Eğitim Merkezi, Meslek Edindirme Atölyeleri (HAL-MES), Konservatuar ve Göbeklitepe Gastronomi Merkezi bulunan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezinin tamamlanmasıyla Şanlıurfa’ya bir eser daha kazandırdıklarını ifade eden Başkan Mehmet Canpolat, “22 Ağustos Pazartesi inşallah burası vatandaşlarımızın hizmetinde olacak” dedi. Açılış tarihini açıklayan Başkan Mehmet Canpolat, söz verdikleri eserleri bir bir ilçeye ve kente kazandırdıklarını belirterek, şöyle konuştu:

Bir masa ve iç mekan görseli olabilir

“İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi’nin içerisinde bulunmaktayız. Son derece modern bir mimari ile inşa ettik. Konservatuarıyla, kütüphanesiyle, nikah dairesiyle, HAL-MES Ofisiyle ve Gastronomi Merkezi ile birlikte burası çok güzel modern bir yerleşke haline geldi. İnşallah 22 Ağustos gibi burada gerek kütüphaneye, gerekse ilk nikahların kıyılacağı nikah dairesini, gerek HAL-MES ve konservatuarla ilgili kayıtların yapılacağı ilk Gastronomi Merkezinin misafirlerini ağırlayacağız. 22 Ağustos Pazartesi inşallah burası vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Ne söz verdiysek o dedik. Bütün sözlerimizi de bir bir yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. 2022 yılı bir taraftan açılışlar yılı olduğu gibi bir taraftan da yeni temelleri atacağız inşallah. Onların da ihale süreçleri bir bölümü tamamlandı, bir bölümü tamamlanmak üzere. Bir taraftan Haliliye’ye yeni açılışlar ve yeni eserler kazandırmaya, bir taraftan da yeni eserlerle ilgili inşallah temel atmış olacağız.”

Bir yiyecek ve iç mekan görseli olabilir

GÖBEKLİTEPE GASTRONOMİ MERKEZİ REZERVASYON SİSTEMİYLE AÇILIYOR

Şanlıurfa'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı Şanlıurfa'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

İncelemelerin ardından Göbeklitepe Gastronomi Merkezine geçen Başkan Mehmet Canpolat, “Söz verdiğimiz gibi şu anda Gastronomi Merkezimizin içerisindeyiz. 22 Ağustos itibariyle ilk startımızı, ilk açılışımızı yapmış olacağız. Burada mahalli Urfa yemeklerinin sergilendiği, arz edildiği ve satışının yapıldığı modern bir mimariyle ve aynı zamanda Urfa geçmişine, özüne uygun yemekleri burada inşallah takdim etmiş olacağız. 22 Ağustos itibariyle burası rezervasyon sistemiyle açılmış olacağız. 22 Ağustos’ta denemelerimizi yapalım, hep birlikte Urfalı hemşerilerimizi burada ağırlayalım demiştik. İnşallah 22 Ağustos sonrası da bu devasa merkezin büyük bir açılışını yapmış olacağız. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” sözlerini kullandı. 

Fotoğraf açıklaması yok.

Öte yandan, Göbeklitepe Gastronomi Merkezi ve Restoranı için rezervasyon yapmak isteyen vatandaşların “0414 314 77 47 ile 0507 298 10 63” numaraları üzerinden iletişim sağlayabileceği kaydedildi.