Şanlıurfa’nın gelişen ve büyüyen ilçesi Karaköprü’de yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla birlikte vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni yollar açılarak yol sıkıntısı ortadan kaldırılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipler, yeni yapılaşmanın olduğu Çamlıyayla Mahallesinde uygun olan yerlerde yeni yollar açarak mahalleye kazandırıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her geçen gün büyüyen ilçede yol ihtiyacını karşılamak için yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Göbeklitepe'de Sıra Gecesi Etkinliği Düzenlendi Göbeklitepe'de Sıra Gecesi Etkinliği Düzenlendi

Başkan Metin Baydilli, “Çamlıyayla Mahallemizde de yeni yapılaşmadan dolayı yeni yollara ihtiyaç duyuluyor. Biz de fen işleri ekiplerimizle burada yeni yollar açıp alt yapısı tamamlanınca da kilitli parke döşeyerek vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. ’Yol medeniyettir’ anlayışıyla ilk günden beri bir seferberlik içerisindeyiz. Çünkü Karaköprü’müz her gün büyümeye devam ediyor. Biz de bu büyümeye ayak uydurmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İlçemiz için tüm ekiplerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri program dahilinde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini bildirildi.