Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında vatandaşlar için kurs faaliyetlerini sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen KARAMEK (Karaköprü Merkezi Eğitim Kursları) ile vatandaşların hem mesleki beceri kazanması hem de boş zamanlarını sanat öğrenerek değerlendirmesi sağlanıyor.

 

Şanlıurfa'da derede kaybolan çocuk 6 gündür aranıyor Şanlıurfa'da derede kaybolan çocuk 6 gündür aranıyor

Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezinde açılan resim kursunda ev hanımları ve güzel sanatlar fakültesine hazırlanan gençler el becerisi ve temel çizim eğitimleri alırken, hayal gücü ve becerilerini birleştirip güzel tablolar ortaya çıkarıyorlar.      

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşların sosyal faaliyetlerde yer almasına önem gösterdiklerini belirterek bu anlamda çeşitli kurslar açtıklarını dile getirdi.

 

Başkan Baydilli, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından vatandaşlarımıza faydalı olacak, mesleki ve beceri anlamında onlara yeni şeyler katacak kurslar açılıyor. Bu kurslarımızda özellikle ev hanımları boş zamanlarını bu şekilde verimli hale getiriyor. Öğrendikleri beceriler sonucunda ürettikleri ürünlerin satışıyla aile bütçelerine katkı da sağlıyorlar. Kurslarımıza ilgi gösteren, katılan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyesinin açtığı resim kursu ve diğer kurslara başvurmak isteyen vatandaşlar www.karamek.com adresinden başvuruda bulunabilirler.