Karaköprü'de yapılan altyapı çalışmalarından sonra bozulan yolların tadilatı yapılarak yenileniyor.

Çalışmaları inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kış gelmeden bozuk yolları yenileyerek vatandaşların zor durumda kalmasının önüne geçmek istediklerini söyledi.

Şanlıurfa'nın gelişen ilçesi Karaköprü'de yeni yapılarla birlikte ortaya çıkan altyapı ihtiyacının giderilmesi için çalışmalar devam ederken, bu nedenle bozulan yollar ve kaldırımların tadilatını da Karaköprü Belediyesi sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bozulan yollardaki kilitli parke döşeme ve kaldırım yenileme çalışması yaparak kış ayları öncesi bozuk yolların çamur ve toz oluşturmasını engelliyor.

Atakent mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ŞUSKi'nin boru hattı döşeme çalışmalarından sonra bozulan yolları vatandaşların mağdur olmaması için süratle tamir edip yenilediklerini belirtti.

Başkan Baydilli, "Yapılan çalışmaları yerinde görüp incelemelerde bulunduk ve eksikliklerin, sorunların çözümü için uğraşıyoruz. Tabi yapılan çalışmalardan dolayı ara ara bazı mahallelerimizde su kesintileri yaşanıyor. Her nimetin bir külfeti olduğu için vatandaşlarımızdan sabır bekliyoruz. Bu çalışmalardan sonra vatandaşlarımız inşallah sıkıntı yaşamayacak. Bu süre zarfında göstermiş oldukları iyi niyetten dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Baydilli, vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların hızlandırılması için ekiplere talimat verdi.