Karaköprü Belediyesi hem Ramazan Bayramı hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuyla çocukların eğlenmesi için 23 Nisan Şenliği düzenledi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Şenliği etkinlikleri  Şenevler Mahallesinde Oyun ve Oyuncak Müzesi yanında Kültür Park içinde kurulan platformlarda gerçekleştirilirken, etkinliklerde çocuklar parkurlarda yarışarak ve oyunlarla gönüllerince eğlendi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla çocukların bayram coşkusunu yaşaması için gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Hazırlanan şişme oyun alanlarında zıplama, basketbol ve futbol gibi oyunlar oynayan çocuklar yapılan yarışmalarda mücadele edip çeşitli hediyeler kazandılar.

23 Nisan Şenliği için aileler Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye ve ekibine teşekkür ederek çocuklarının Çocuk Bayramı'nda bu etkinlikle güzel zaman geçirdiğini ifade ettiler.

Şanlıurfa'da terör operasyonu: 7 şüpheli yakalandı Şanlıurfa'da terör operasyonu: 7 şüpheli yakalandı

23 Nisan Şenliği etkinlikleri pazar günü de 11.00 - 17.00 saatleri arasında Oyun ve Oyuncak Müzesi yanında Kültür Park içinde devam edecek.