Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde bozulan yolları düzeltmek için başlattığı yol seferberliğini sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde program dahilinde yol yenileme çalışması gerçekleştirirken özellikle vatandaşların mağdur olmaması için sel sonrası zarar gören yollar ivedilikle düzenlenip hizmete hazır hale getiriliyor.

 

Sarım Kırsal Mahallesinde selin izlerini silmek ve vatandaşların kırsal bağlantı yollarını sıkıntısız bir şekilde kullanabilmesi için yol yenileme çalışması yapılıyor. Köprülerinde bozulma olan köy yollarında suyun transferi için boru döşeme faaliyeti icra edildikten sonra yollara stabilize malzeme serimi gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsal mahallelerin bir kısmının da sel felaketinden zarar gördüğünü hatırlatarak, “İlk andan itibaren kırsalda çalışma başlatıp acil durumlara müdahale ettik. Daha sonra program dahilinde selden zarar gören köy yollarını yenileme çalışmaları başlattık ve birçok kırsal noktamızda yol sıkıntısını çözdük.

 

İnşallah kısa bir süre sonra yollarında sorun yaşanan kırsal mahalle bırakmayacağız, bu doğrultuda mücadele eden ve yoğun bir mesai harcayan kırsal hizmetler personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Sarım Mahallesi Muhtarı Yılmaz Demirkol da yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, “Sel sonrası yollarımızda bozulma olmuştu ve Karaköprü Belediyesi ekiplerimiz mahallemizdeki yolları yeniliyor. Yapılan çalışmalardan dolayı Metin Baydilli başkanımıza ve ekibine mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde yol yenileme çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.

Şanlıurfa'da feci kaza: 1 çocuk öldü, 6 kişi yaralandı Şanlıurfa'da feci kaza: 1 çocuk öldü, 6 kişi yaralandı