MEDYAURFA.COM’un bir süre önce gündeme getirdiği, öğrenci velililerinin de bu duruma veryansın ettiği yer Karaköprü ilçesine bağlı Çamlıyayla mahallesi.

Sürücü kursları bir süre önce onlarca okulun binlerce öğrencinin yaya ve servisle gittiği alanda acemi şoförlere yönelik eğitim vermeye başladı. Birçok kazaya davetiye çıkaran sorumsuzluk her geçen gün daha tehlikeli bir hal almaya başladı. Dün okullar bölgesinde sürücü kursu aracının da aralarında bulunduğu 3 araç kazaya karıştı.

Öğrencilerin çıkış saatinde meydana gelen kaza da neyse ki kimse yaralanmadı. Öğrenci velileri bu sorumsuzluğa bir an önce son verilmesi gerektiği konusunda yetkililere çağrıda bulundu. Öğrencilerin okul çıkış saatinde yaşanan kazada, şans eseri kimse yaralanmadı.

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 17 şüpheli yakalandı Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 17 şüpheli yakalandı


Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, araçların yoldan kaldırılmasıyla normal seyrine döndü. Öte yandan vatandaşlar ve veliler de bölgede çok sayıda kaza yaşandığını belirterek 'Buradan evlatlarımız, çocuklarımız okula gidip geliyor. Acemi sürücülere başka kurs verecek bir yer bulamadılar mı? Aylardır hiç bir yetkili sesimize kulak vermedi. Birçok kez sosyal medyadan paylaştık fayda etmedi. Burada bugün maddi hasarlık bir kaza oldu. Allah korusun yarın bir evladımıza bir araç çarparsa bunun altından kim kalkabilir? ifadeleriyle tepki gösterdi. 

Fotoğraflar: Kulis Tv

İLGİLİ HABER