Haliliye Belediyesi ‘yol medeniyettir’ şiarı ile ilçe genelinde yol yapım atağını sürdürüyor. Yol sorununun kesin çözümü için merkez ve kırsal mahallelerde çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri durmak bilmiyor. Bu kapsamda ekipler, merkez Konuklu Mahallesinde yeni yol açma, yol dolgusu ve stabilize çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Çalışmalarla çehresi değişen Konuklu’da vatandaşların talepleri bir bir yerine getiriliyor.

Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol yapım çalışmaları sürüyor. Ekipler bu çerçevede Aşağı Koymat Mahallesine bağlı Beyazıt mezrasında stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Merkez ve kırsalda sunulan hizmetler halkın takdirini toplamaya devam ederken, Beyazıt mezrası sakinleri yürütülen çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaların yürütüldüğü bölgeleri tamamlayıp program dahilinde olan diğer bölgelerde çalışma başlatmayı hedefliyor.