Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık,  CHP Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz, CHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları Miktat Aydınlık  ve C.Cahit Coşkun birlikte, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler'in oğlu Muhammed Fatih Güler'in Mozaik AVM Konferans ve Nikah salonunda düzenlenen Nikah törenine katıldı. Muhammed Fatih Güler ve Hatice Mermerkaya’nın resmi nikahını Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kıyarken, genç çiftin nikah şahitliğini Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ile Şanlıurfa’daki siyasi partilerin İl Başkanları yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık,  14 Şubat sevgililer gününde hayatlarını birleştiren Muhammed Fatih ve Hatice çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler, Oğlu Muhammed Fatih Güler’in nikah törenine katılarak, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’a  Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve tüm davetlilere teşekkür etti.

Güler ve Mermerkaya ailelerinin nikah törenlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık,  CHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları Miktat Aydınlık, C.Cahit Coşkun ve İbrahim Halil Çelik ile birlikte, Şehitlik Çamlık düğün salonunda düzenlenen Engül ve İhmal Ailelerinin Nikah ve düğün törenlerine katıldı.

Düğün törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Adile ve Dengir çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Milletvekili Aydınlık, genç çiftlerin evlenme cüzdanlarını takdim ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.