MHP Şanlıurfa’da seçim çalışmalarına ağırlık verdi. Mevcut Milletvekili ve aynı zamanda Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz ve tüm adaylar, gün boyu yoğun tempoda çalışarak, vatandaşlarla bir araya geliyor.

MHP’ye büyük teveccüh var!

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milletvekili Adayları kendi seçim bölgelerinden ayrılmayarak, vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Gittiği her mahallede büyük bir coşkuyla karşılanan Milletvekili Adayları, MHP’nin Şanlıurfa’da birinci parti olması için büyük çalışmalar yürütüyor.

Özyavuz: Şanlıurfa’da MHP vakti!

Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz, Şanlıurfa’nın merkez ilçelerinde çeitli temaslarda bulunarak, vatandaşların taleplerini dinleyip, çözüm için ilgili birimlerle iletişime geçti. Gittiği her yerde büyük destek gören Özyavuz, “Bu dönem iddiallıyız. Artık Şanlıurfa için MHP zamanı gelmiştir” diyerek, MHP’ye yoğun ilgi olduğunu vurguladı.

Milletvekili Yazmacı öğrenci evinde sahur yaptı Milletvekili Yazmacı öğrenci evinde sahur yaptı

Kırsal mahalleler boş bırakılmıyor!

Milletvekili adaylarının her biri ayrı bölgelerde çalışarak, tüm vatandaşlara ulaşmaya çalışıyor. Sabahın erken saatlerinden çalışmalara başlayan Milletvekili Adayları, gecenin ilerleyen saatlerine kadar ev ev gezerek, destek çalışmalarını sürdürüyor.