Harran ilçe merkezinin önemli işlek caddelerinden olan çift yönlü çevre yolunda prestij cadde çalışmalarına start verildi.

Harran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şeyh Hayati Harran-i caddesinden sonra çevre yolunda da prestij cadde çalışmalarına başladı.
Harran ilçesinin genelinde büyük bir özveri ile çalışan belediye ekipleri, kırsalda grup bağlantı yolları, mahalle içi asfalt ve parke taşı çalışmalarını sürdürürken, ilçe merkezi genelinde de şehrin siluetini değiştirecek önemli işlere imza atıyor. Prestij cadde çalışmaları kapsamında Şeyh Hayati Harran-i caddesinden sonra çift yönlü çevre yolu caddesinde de çalışmalar hızla ilerliyor. Bir şeridi trafiğe kapatılan caddede bir yandan kaldırımların sökümü devam ederken, bir yandan da cadde asfalt serimi için hazır hale getiriliyor. 

Tarihin ve kültürün başkenti Harran’ımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Bizler bu kutsal göreve talip olduğumuzda Harran’ı yeniden inşa edeceğimizin sözünü vermiştik. Cenab-ı Allah’a hamd olsun temel belediyecilik hizmetlerimizin yanında eğitim, spor, sağlık, kültür alanında çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bununla birlikte ilçe merkezimizde prestij cadde çalışmalarımıza devam ederken. Şeyh Hayati Harran-i caddesinden sonra prestij cadde çalışmalarının ikinci etabı olan çift yönlü çevre yolu caddemizde çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bir şehrin silueti caddeleriyle, yollarıyla ve geceleri aydınlatan ışıklarıyla güzeldir. İfadelerini kullandı.

Şanlıurfa'da 20 yıl cezası bulunan hükümlü yakalandı Şanlıurfa'da 20 yıl cezası bulunan hükümlü yakalandı