Balıklıgöl’deki kemelerin zemininde bir yıl önce çökme meydana geldi. Bu süreçten çok daha kısa sürede kentte Abide Kavşağı gibi dev projeler tamamlanırken, küçük bir alanda 1 yıldır devam eden, bitirilemeyen ve kötü görüntüye neden olan yerde iş bitim tarihi belli oldu.

Eyyübiye Belediyesi tarafından ihaleye verilen işin 29.06.2023’de tamamlanacağı öğrenildi.

Kente gelen yüz binlerce turistin, aradan geçen 1 yılın ardından 8 ayı aşkın süre daha bu görüntüye maruz kalacak olması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Urfa Çalışma Grubu Başkanı Rüştü Öcal geciken restorasyon işine tepki göstererek ‘Yazık çok yazık. Güzel çiçekler kör bahçıvanlara emanet’ dedi.

Öcal ‘Zaten 1 yıldır inşaat halindeydi. Eyyübiye Belediyesi işi yapacak. İhale falan derken bu çok basit iş 2023’e uzadı.  Zannederim ki 2024 Mart ayından kısa bir süre önce açılır’ ifadelerini kullandı.

KIĞILI'NIN ÇEKİMİNİ MARDİN'E KAPTIRDIK.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlardan Mehmet Salih Yıldırım ise önemli bir bilgi verdi. Kığılı’nın Şanlıurfa’da kış kreasyonu çekimi yapacağını bu manzarayı gördükten sonra vazgeçtiğini belirten Yıldırım ‘Maalesef Kığılı’nın çekimleri Mardin’e kaydırıldı’ ifadelerini kullandı.

Bir anıt ve açık hava görseli olabilir

Kaçak Elektrik Kullanımı Cezasız Kalmıyor Kaçak Elektrik Kullanımı Cezasız Kalmıyor