Kutlamaların adresi olan Balıklıgöl’deki etkinliklere yüzlerce vatandaş Türk Bayraklarıyla geldikleri alanda kurtuluş bayramını yaşadı. Renkli görüntülerin yaşandığı kutlamalarda Jandarma Birliklerinin gösterileri nefes kesti.

Şanlıurfa’da bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı Şanlıurfa’da bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan etkinlikleri kapsamında her gün binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Dünya’nın en büyük doğal akvaryumu olarak bilinen Balıklıgöl’de komando birliklerinin gerçekleştirdiği gösteri izleyenlerden tam not aldı.

Teçhizatları ile alanda akrobatik hareketler yaparak vatandaşların beğenisini kazanan komando birliğinin gösterisinin ardından jandarma mehteran ekibinin sahne aldığı Balıklıgöl yerleşkesinde Urfa türküleri yankılandı. Mapping lazer gösterisi ile tarihi Urfa kalesine deprem ve selden hayatını kaybedenler anısına Ay Yıldızlı Bayrak yansıtıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘’Urfa Kurtuluş Günleri’’ kapsamında düzenlenmesi planlanan birçok etkinlik 6 Şubat’ta yaşanan deprem ile 15 Mart’ta yaşanan sel felaketi nedeniyle iptal edildi.