Şanlıurfa’da 2008 yılında iş adamı Timur Demir tarafından kurulan Temikan Bilim Güvenlik Sistemleri İnşaat, Sanayi, Ticaret ve Limited Şirketi, Şanlıurfa ve çevre illerde kamu kurum ve kuruluşların projelerini en hızlı, ekonomik ve sağlam bir şekilde gerçekleştiriyor.

Kentte birçok önemli projede imzası bulunan Temikan Bilişim Güvenlik Sistemleri’nin referansları arasında Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü gibi önemli kurumlar yer alıyor.

Çözüm odaklı tecrübeli profesyonel ekibi ile son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Ekmek Fabrikası yapımını gerçekleştiren Temikan Bilişim Güvenlik Sistemleri, 11 ilçede 11 STEM atölyesi projesi yapımını da gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Adliye Sarayı ve Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün teknolojik ürün montajı ve teminini de gerçekleştiren Temikan Bilişim Güvenlik Sistemleri, Tapu Bölge Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi gibi kurumların inşaat bakım onarım ve teknolojik ürünleri temini ile montajını da gerçekleştirdi. Osmanlı Gençlik Merkezi Yapımı, Hayvan Pazarı Ana Elektrik ve Elektronik İşleri, Üst Geçit yapımlarını da üslenen firma, Haliliye Belediyesi Ahmet Yesevi Semt Pazarı’nın İnşaat Bakım, Onarım ve Teknolojik Ürünleri temini, Siverek Belediyesi Kilitli Parke Yapım İşleri, Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Projesi’nin Güneydoğu bölümü, E Sınav salonları, Yetenek Atölyeleri, Resim Atölyeleri ve Çok Amaçlı Salonlar ile konferans salonlarının yapımını da gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Valiliğinde Seçim Güvenliği Mesaisi Şanlıurfa Valiliğinde Seçim Güvenliği Mesaisi