Şanlıurfa’da oto aksesuar denince akla gelen ilk markalardan olan Özen Tuning, geniş ürün yelpazesi, profesyonel hizmet anlayışı ve dürüst iş ahlakı ile otomobil meraklılarına 40 yıldır hizmet vermenin gururunu yaşıyor.

Özen Tuningte verilen hizmetler.

MULTİMEDYA.
Araç multimedya sistemleriyle, standart oto teyplerini yine orijinal sistemlerle görüntülü ve yüksek ses kaliteli keyif aracına dönüşüyor. Araçların üst donanımlarında yer alan sistemler, standart donanımlı araçlara servisten çok daha uygun maliyetle uygulanabiliyor. 

Bir araba görseli olabilir

ARAÇ PPF KAPLAMA / SERAMİK KAPLAMA
Otomobillerinin dış yüzeylerini korumak isteyen meraklılar, yüksek kaliteli, zararlı dış etkenlerden koruyucu şeffaf kaplama, rengini değiştirmek isteyenler ise istedikleri tonda değişim yapabiliyorlar. Öte yandan Özen Tuning’de istek doğrultusunda araba yüzeyine boya koruma amaçlı uygulanan cam yapımı hammaddeli Seramik Kaplama da uygulanabiliyor. 

Bir araba görseli olabilir

KOLTUK KILIFLARI.
Özellikle de çocuklu ailelerin sıklıkla tercih ettiği koltuk kılıfı hizmeti, Özen Tuning’de aracın marka ve modeline göre birebir orijinal kesim olarak uygulanıyor. Koltuk kılıflarında kumaş ve renk seçimleri de tercihe göre yapılabiliyor.

Fotoğraf açıklaması yok.

AYDINLATMA.
Özen Tuning’de standart aydınlatması yeterli olmayan araçlara, orijinal çözümlerle geceleri gündüz eden led uygulamaları da yapılıyor. Otomobillerin standart olan donanımlarında yer almayan ancak üst donanımlarında yer alan orijinal Led / Bi-Xenon uygulamaları da Özen Tuning’de yapılıyor.

Fotoğraf açıklaması yok.

ARAÇ RESTORASYONU.
Son yıllarda oldukça yaygınlaşan araç içi restorasyonu da Şanlıurfa’ya kazandıran ilk marka olan Özen Tuning, kronik tuş soyulmalarına kalıcı çözümler üretiyor. Özen Tuning, Araç İçi Restorasyon sayesinde, Cam Tuşları, Radyo Düğmeleri, Far Anahtarları gibi bazı araç markalarında kronik olarak tuş soyulmalarını, yan sanayi parça kullanımı yerine orijinal araç parçalarını bozmadan eşsiz bir hizmet sunuyor.

Fotoğraf açıklaması yok.

CAM FİLMİ.
Özen Tuning'de, 3M gibi dünyaca ünlü markaların cam filmi uygulamasıda yapılıyor. Şanlıurfa gibi yazın hava sıcaklığının 50 derecelere ulaştığı kentte, cam filmi seyahat edenleri güneşin zararlı ışınlarından koruyor hem de araca estetik bir görünüm katıyor.

Bir araba görseli olabilir

OTO AKSESUAR / ARAÇ MODİFİYE.
Özen Tuning’de binlerce aksesuar çeşidi de yer alıyor. Her marka otomobilin aksesuarını barındıran Özen Tuning, araç modifiye tutkunlarının da adresi oluyor.

ÖZEN TUNİNG İLETİŞİM: 05427981882
2328. Sok İPEKYOL GRANDURFA OTEL KARŞISI

Bir araba görseli olabilir

Bir araba ve yol görseli olabilir

Fotoğraf açıklaması yok.

Bir araba görseli olabilir