Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Korgeneral Kemal Alataş tarafından yapılan açıklama da şu bilgiler verildi;

‘’“Atatürk ve İstiklal Yolu” Yürüyüşünde Öğrencilerimiz Kastamonu’da 

Kastamonu’dan İnebolu’ya uzanan 105 km’lik yol Kastamonu Valiliği tarafından “Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü” olarak 2006 yılından beri düzenlenmektedir.

Şanlıurfa Vakfı olarak geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin sosyal aktivitelerini geliştirme adına, 9-12 Haziran tarihlerinde Kastamonu da gerçekleşecek “Atatürk ve İstiklal Yolu” yürüyüşüne gönüllü 15 öğrencimizin katılımını sağlayacaktır.

Bu yürüyüşe katılım, ŞANVAK Yönetim Kurulu girişimleriyle Vakfımızın Gençlik Kolları tarafından planlanmıştır. Öğrencilerimizin yürüyüş sırasında kullanacakları tüm ekipman ve teçhizatlar Yönetim Kurulu Üyemiz ve ŞANVAK Gençlik Kolları Kurulu Başkanı Aykut Çakmaklı tarafından karşılanmıştır.

Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı

Kastamonu da gerçekleşecek “Atatürk ve İstiklal Yolu” yürüyüşünde Öğrencilerimizin tüm ekipman ve teçhizatlarını temin eden Sayın Aykut Çakmalı’ya, ŞANVAK ve öğrencilerimiz adına teşekkür eder meslek ve aile yaşamında başarılar dileriz. Ayrıca bu etkinliğin öğrencilerimiz adına sağlıklı ve huzurlu geçmesini temenni ederiz.’’