Şanlıurfa'da feci kaza: Genç bir doktor öldü, 6 kişi yaralandı Şanlıurfa'da feci kaza: Genç bir doktor öldü, 6 kişi yaralandı

İlk program belediye hizmet binasında gerçekleşti. Belediye meclis salonunda düzenlenen programa hizmet binasındaki çalışanlar katıldı.

Programa katılanların bayramını kutlayan Başkan Ayşe Çakmak, bayram günlerinin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyledi.

Resim

Uzun bir aradan sonra pandeminin etkisinin azalmasından dolayı bir araya geldiklerini dile getiren Çakmak, tüm çalışanlarla tek tek bayramlaştı.
Daha sonra Zabıta Müdürlüğüne geçen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, ekiplere hayırlı bayramlar diledi.

Resim

Çakmak’ın bayramlaşma programının son durağı ise Destek Hizmetleri Müdürlüğü oldu. Müdürlük bahçesinde Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeliyle bir araya gelen Başkan Çakmak, çalışanlarla bir süre sohbet etti.

Programda konuşan Çakmak, büyük bir aile olduklarını belirterek, “Bizler çok büyük bir aileyiz ve önemli günler unutulmaz. Bizlerde aile olarak bugün bayramlaşıyoruz. Sizlerin ve tüm aile fertlerinizin bayramını yürekten kutluyorum. Lütfen bunu ailelerinize de iletiniz. Kurban Bayramı’mız mübarek olsun.” dedi.

Çakmak, bayramlaşmanın ardından tüm çalışanlarla aile fotoğrafı çektirdi.