Bir süredir devam eden alt yapı çalışmaları ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bozulan üst yapı yenileniyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatı üzerine üst yapının yenilenmesi amacıyla çalışma başlattı.

Bu kapsamda çalışan ekipler, alt yapısı tamamlanan Bahçelievler Mahallesi’nde kaldırımların yanı sıra yürüyüş yollarının yapımına başladı.

Kent genelinde çalışmaların devam ettiğini dile getiren Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, üst yapıyı yenilemeye başladıkları söyledi. Alt yapı çalışmalarının sürdüğünü de aktaran Canalır, “Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden çalışma yürütüyor. Kar yağışının ardından birçok yolumuzda bozulma meydana geldiğini biliyor ve ona göre çalışma yürütüyoruz. Nihayetinde aynı yolları bizde kullanıyor ve aciliyet arz eden yerlere anında müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız bir süre daha anlayış göstermeleridir. Alt yapının tamamlanmasının hemen ardından kentimizde tüm yollar vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayacak şekilde yapılacak.” dedi.

Canalır ayrıca üst yapının tamamlandığı bölgelerde kilitli parke taşı döşemesi, beton yollar ve kaldırımların yanı sıra yürüyüş yollarının yapımının sürdüğünü söyledi.