Alt yapı çalışmaları kapsamında bozulan sokaklar kilitli parke taşı döşemeleriyle modern hale gelirken, ilçenin büyük mahalleri arasında yer alan Bağlar ve Camikebir mahallesinde çalışmalar hızlandırıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bağlar ve Camikebir mahallelerinin üst yapısını yenilerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

Şanlıurfa'da kaybolan çocuğun cesedi sulama kanalında bulundu Şanlıurfa'da kaybolan çocuğun cesedi sulama kanalında bulundu

Yaz ayının gelmesiyle üst yapı çalışmalarının hızlandırıldığını belirten Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, şunları kaydetti: “Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatlarıyla daha önce alt yapı çalışmalarında deforme olan sokakların yenilenmesi amacıyla üst yapı çalışmalarına başlandı. Kentin en büyük mahalleleri olan Camikebir ve Bağlar mahallesinde üst yapı çalışmalarını hızlandırdık, sokaklarda kilitli parke taşı döşemesi hızlı bir şekilde sürüyor, tamamlanan sokaklar vatandaşlarımızın hizmetine açılırken vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına gelen talepler ise ekiplerimizce yerine getiriliyor.”

Mahalle sakinleri yürütülen çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ekibine teşekkür etti.