İlçe genelinde alt yapı çalışmalarında deforme olan sokaklarda yenileme çalışması başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sokakları beton yol uygulamasıyla yenileyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

İlçenin Gülabibey mahallesinde alt yapısı yenilenen sokaklarda çalışmalarını sürdüren ekipler mahalle mahalle beton yol uygulamasını tamamlamayı amaçlıyor.

Yağışların ardından beton yol çalışmalarının hızlandırıldığını aktaran Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır şunları kaydetti. ‘’Bilindiği üzere ülke olarak büyük bir deprem yaşadık, ardından afet ve su baskınlarıyla mücadele ettik doğal afetler çalışmalarımızı olumsuz etkiledi. Olumsuz hava şartlarının ardından Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatları doğrultusunda ilçe genelinde alt yapı çalışmalarında deforme olan sokak ve mahallelerimizde yenileme çalışması başlattık, şuan Gülabibey mahallemizde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ekiplerimiz tarafından yenilenen mahalle ve sokaklarımız kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Çalışmalarımızı alt yapısı tamamlanan caddelerimiz olmak üzere mahalle ve sokaklarımızda sürdüreceğiz’’ dedi.

Şanlıurfa'da öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Şanlıurfa'da öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı