Bir süre önce kente gelen Skoda Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, Şanlıurfa bayisini ziyaret etti.

Mardin yolundaki Skoda Acemoğlu plazada gerçekleşen ziyarette, Ahmet Yüce ve Hüseyin Acemoğlu, otomotiv sektörünü değerlendirdi.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Skoda Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, Skoda markasının bayrağını uzun yıllardır Şanlıurfa’da başarı ile taşıyan Acemoğlu ailesinin, markayı kentte daha da ileriye taşıyacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Skoda Acemoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Acemoğlu’na üstün performans ödülü de veren Ahmet Yüce ‘’Acemoğlu otomotiv muazzam bir tesiste markamıza değer katarken, Şanlıurfa’nın istihdamına katkı sağlıyor. Başarılarının daim olmasını diliyorum’’ dedi.

12 yıldır Şanlıurfa’da Skoda bayiliği yapan Hüseyin Acemoğlu ise ‘’Ahmet Yüce beyin teveccühlerine çok teşekkür ediyorum. Bizlere şevk verdi. Skoda markasının bayrağını kentimizde daha ileriye taşımak için gayretlerimiz sürecek. Dünya otomotiv devi Skoda’yı Şanlıurfalılarla 12 yıldır buluşturmuş olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Müşterilerimize en iyi satış ve servis hizmetini verebilmek için sürekli kendimizi yeniliyoruz’’ dedi.

Acemoğlu, ziyareti anısına Ahmet Yüce’ye Şanlıurfa’ya has mırra takımı hediye etti.

MEDYAURFA.COM