Emniyet Müdürü Ulucan mesajında ‘Milletimiz ne zaman dara düşse biz hep oradaydık ve olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Ulucan mesajında şu ifadelere yer verdi;

Harran'da Konforlu Yollar Hizmete Sunuluyor Harran'da Konforlu Yollar Hizmete Sunuluyor

''Ülkemizin huzur ve güvenliğinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıl Dönümü kutlu olsun. Gücünü yasalardan, desteğini Aziz Milletimizden alan Türk Polis Teşkilatımız, kurulduğu 1845 yılından bu güne kazandığı tarihi birikim ile birlikte değişen teknoloji doğrultusunda her geçen gün kendini yenilemektedir.

Devlet ve Milletimizin daime hizmetinde olan, yetki ve gücünü yasalardan, çalışma azim ve gayretini yüce Milletimizden alan Türk Polis Teşkilatı, dünüyle bugünüyle her zaman devletinin ve milletinin yanında olmaya devam edecektir.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli ilimizi ve bölgemizi etkileyen deprem felaketinde de, 15 Mart günü İlimizde yaşanan sel faleketinde ilk andan itibaren Teşkilatımızın her bir ferdi sahada göreve alarak birçok vatandaşımızın kurtarılmasında aktif rol almıştır. :Milletimiz ne zaman dara düşse, Türk Polis Teşkilatı olarak ‘BİZ HEP ORADAYDIK’ ve olmaya devam edeceğiz.

Yaklaşık iki asırlık geçmişiyle tarihini kahramanlık destanlarıyla süsleyen, bugün de ülkemizin dört biryanı ile birlikte sınır ötesinde de görev yapan Türk Polis Teşkilatı, çalışmalarını ilk günlerdeki vatanseverlik ruhu ve heyecanı ile sürdürmektedir.

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tarih boyunca vatan, bayrak ve tüm kutsallarımız uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize, yaşanan deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Kahraman Gazilerimizi, Teşkilat malullerimizi ve emeklilerimizi şükranla anıyor, Türk Polis Teşkilatının her bir ferdinin polis haftasını kutluyorum''

MEDYAURFA.COM / NEDİM ATİLLA