Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Akçakale ilçesinde Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Vali Ayhan burada Jandarma personeli ile bir araya geldi. Vali Ayhan'a Jandarma komutanlığını ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran'da eşlik etti.

Resim

Ayhan, daha sonra Karaköprü Polis Merkezi Amirliğini de ziyaret ederek, burada görevli personele başarı diledi. Vali Ayhan'a burada İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'da eşlik etti.

Resim

Yılın son gününde kentteki şehit ailelerini de ziyaret eden Ayhan önemli mesajlar verdi.

Resim

Şanlıurfa'da derede suya kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor Şanlıurfa'da derede suya kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Vali Ayhan, Şehidimiz Nusret Gümüşkan’ın aile evini ziyaretinde "Şehit ailelerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Bugüne kadar böyleydi, bundan sonra da her zaman böyle olacak'' dedi.

Resim

Vali Ayhan burada aile üyelerinin yeni yılını kutlayan Ayhan, sevgi evlerini de ziyaret ederek buradaki çocuklarla buluştu. Ayhan çocuklara ''Vali Amcanız her zaman sizlerin yanında olacak, bunu hiçbir zaman unutmayın. Sizleri çok seviyoruz..." dedi. 

Resim

Vali Salih Ayhan, yılbaşı tedbirleri kapsamında kentin asayişi için yapılan çalışmaları da denetledi. GAMER 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret eden Vali Ayhan, telsiz anonsu ile emniyet ve jandarma personelinin yeni yılını kutladı.

Resim

NEDİM ATİLLA