Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Şanlıurfa Milletvekili Adaylarının katılımıyla Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde binlerce kişinin katıldığı miting düzenlendi. MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ve Milletvekili Adaylarının katılımıyla gerçekleşen mitinge binlerce Viranşehirli vatandaş katıldı.

Kalabalığa hitap eden Milletvekili İbrahim Özyavuz, birlik beraberlik vurgusu yaparak, “Bugün burada büyük bir kardeşliğin tablosunu görüyorum. Birlik beraberliğimiz daim olsun. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle daha güçlü bir şekilde Meclis’e gideceğiz ve var gücümüzle Şanlıurfamız için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan her bir Viranşehirli hemşehrime teşekkürlerimi iletiyorum. Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki; 14 Mayıs’ta sıradan bir seçim yapılmayacak. Türkiye’nin gelecek yılları ve kaderi söz konusu. İnanıyorum ki Viranşehirli hemşehrilerim 14 Mayıs’ta tüm şer odaklarına gerekli dersi verecektir. Şanlıurfa’da MHP vakti dedik, Allah’ın izniyle Türkiye’de MHP vakti diyeceğiz. MHP ne kadar fazla Milletvekili çıkarırsa Türkiye’nin birliği beraberliği o kadar güçlü olacak, geleceği o kadar parlak olacak” diye konuştu.

Harran Tıp Kardiyoloji Önemli Bir Toplantıya Ev Sahipliği Yaptı Harran Tıp Kardiyoloji Önemli Bir Toplantıya Ev Sahipliği Yaptı

Sırasıyla tüm Milletvekili Adaylarının konuşma yaptığı mitingin ardından adaylar kırsal mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.