14 Mayıs 2023 Seçimlerinde Şanlıurfa’dan 5.sıra Şanlıurfa Milletvekili olarak seçilen Yazmacı, geçtiğimiz günlerde TBMM’de yaptığı yemin töreninin ardından memleketi Şanlıurfa’ya dönerek AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti. İlk ziyaretini AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına yapan 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı burada Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Şanlıurfa'da göçük altında kalan işçi öldü Şanlıurfa'da göçük altında kalan işçi öldü

Yazmacı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında yaptığı açıklamada; “Öncelikle Şanlıurfa’ya gelir gelmez İl Başkanlığımızı ziyaret etmek benim için asli bir görevdi çünkü bizler bu teşkilatın birer parçasıyız. Seçim süreci boyunca birlikte çalıştığımız İl Teşkilatımız, Gençlik Kolları, Kadın Kollarımızla birlikte uzun bir mücadele verdik. Bu seçim sonuçlarında herkesin büyük emekleri var bu nedenle herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Dolayısıyla bugün Ana Kadememizi, Kadın Kollarımızı, Gençlik Kollarımızı ziyaret etmek istedim. Hem teşekkür hem de kısa bir süre istişarede bulunduk. Onurluyuz bundan sonra meclis çalışmalarımızın arta kalan zamanlarında bu sürece girdiğimde de ifade ettiğim gibi hep Şanlıurfa’da olacağım. Bugün bunun startını verdik. Hafta sonuna kadar Urfa’da olacağım. Urfalı hemşerilerimizi ziyaret edeceğiz yine onlarla hemhal olacağız. Sorunlarını dinleyeceğiz ve teşekkürlerimizi ileteceğiz. Başta İl Başkanımız ve yönetimi olmak üzere Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetimine, Kadın Kolları Başkanımıza ve yönetimine emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Vekil Yazmacı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Aslan ve yönetimini, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetimini, Şanlıurfa Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Nihat Fıratkan ve yönetimini, Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir ve yönetimini ziyaret etti.