AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Mahalle gezisi programları kapsamında muhtarlıklar ve mahallerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Görüştüğü mahalle sakinlerinin taleplerini alan Başkan Yıldız ve Ağan, Karaköprü’nün’ daha modern bir ilçe olması için çalışacaklarını ifade etti.

Göreve başladığı günden itibaren mahalle gezileri düzenleyerek ihtiyaçları birinci ağızdan dinleyip, yerinde tespit eden Başkan Sait Ağan, bu kapsamda Karaköprü Mahallerinde  incelemelerde bulundu AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın da yer aldığı programda Atakent, Çamlıyayla ,Dogukent, Seyrantepe,Karşıyaka, Akbayır, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi. Daha sonra Yıldız ve Ağan Esnafın işyerlerini ziyaret ederek, esnafın istek ve önerilerini dinleyip, bölgedeki vatandaşlar ile de sohbet etti.

İl Başkanı Yıldız ve Ağan daha sonra Seyrantepe’de bulunan Özel Yaşam Yolu Bakım Merkezi’nin düzenlediği etkinliklere katıldı.

Başkan Yıldız, ziyarette bakım merkezinde tedavi gören hastalarla yakından ilgilenirken, hastaların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

İlçe Başkanı Ağan ise ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada "Burada yediden yetmişe gerek bedensel gerekse zihinsel anlamda sağlık sorunu olan insanlara hizmet verildiği Yaşam yolu merkezini ziyaret ederek  personel ve çalışanlar, hastalar ile beraber bir araya geldik. Yardımcı olabileceğimiz konularda fikir alışverişinde bulduk. İnsanlara sağlık hizmeti verilmesinin önemini biliyoruz. Dedi.