Destek vermeleri için vali, milletvekilleri, büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum örgütlerine seslenen Aziz Aydınlık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Şanlıurfalılar, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) almış olduğu kararla Şanlıurfa Spor 2. Lig’de devam edecek. Bu karar sevindirici bir karar, TFF’ye teşekkür ediyorum.
Değerli Şanlıurfalılar, ben Aziz Aydınlık olarak 5.000 TL Urfa Spor’a bağış yapıyorum. Şirketlerim Aydınlık Tarım 5.000, Fevzi Tarım 5.000, toplam 15.000 TL Şanlıurfa Spor’a bağış yapıyorum. Umarım siyasetçilerimiz, işadamlarımız Urfa spor’a sahip çıkarlar, onlar da Urfa Spor’a destek verirler. Başta sayın valimiz olmak üzere, büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız inşallah onlar da Urfa Spor’a büyük destek verirler. Sivil toplum örgütlerinin başkanları bir sefere mahsus olarak bütün üyelerinden 100’er lira toplayarak bu kampanyaya destek verirlerse çok sevindirici olur. İnşallah, umarım onlar da bu kampanyaya destek verirler. Bütün Şanlıurfa halkının kurban bayramını yürekten kutluyor, Urfa’ya saygı ve selamlarımı gönderiyorum, Allah’a emanet olun.”