Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mithat Can Kutluca, beraberindeki genel sekreter yardımcılarıyla birlikte bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önümüzdeki günlerde hizmete açılması beklenen Şanlıurfa Şehir Hastanesi çevresinde oluşması beklenen araç ve yaya yoğunluğuna karşı ulaşım altyapısını güçlendiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Paşa Bulvarı’ndaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

yazı görseli olabilir

Daha önce asfalt serimi tamamlanan 50 metre genişliğindeki bulvarda ekipler, orta refüj, kaldırım, bordür ve çevre düzenlemesi çalışmalarına yoğunlaştı. Ayrıca Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı ile Gazi Osman Paşa Bulvarı arasındaki yolda aşınma asfaltı serim çalışması gerçekleştiriliyor. Güzergâhın Şehir Hastanesi çevresindeki ulaşım ihtiyacına cevap verecek şekilde modern ve güvenli hale getirilmesi için yürütülen çalışmalarda son aşamaya gelindi.

yol ve yazı görseli olabilir

Şanlıurfa-Mardin karayolu üzerindeki köprülü kavşaklarla bağlantılı olan Fahrettin Paşa Bulvarı, Şehir Hastanesi’nin yanı sıra bölgedeki yerleşim alanları ve ana ulaşım güzergâhları açısından da önemli bir ulaşım aksı olacak.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolun tamamlayıcı unsurlarını da kısa sürede tamamlayarak bölgedeki ulaşım akışını daha güvenli ve düzenli hale getirmeyi hedefliyor.

Mehmet Üzümcüoğlu, Birecik Gündemine İlişkin Dikkat Çeken Açıklama
Mehmet Üzümcüoğlu, Birecik Gündemine İlişkin Dikkat Çeken Açıklama
İçeriği Görüntüle

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mithat Can Kutluca, Genel Sekreter Yardımcıları Osman Bilden, Vedat Akıllı ve Halil Aldeniz ile birlikte Fahrettin Paşa Bulvarı’nda incelemelerde bulundu.

bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

Genel Sekreter Kutluca, sahadaki çalışmaları yerinde takip ederek, ilgili daire başkanlarından çalışmaların son durumu ve yürütülen uygulamalar hakkında bilgi aldı.