AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Şanlıurfa ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Şanlıurfa’da AK Parti yöneticilerinin, mensuplarının ve hareketinin sokağın vicdanını esas alarak hareket etmek mecburiyetinde olduklarını söyledi.

Hz. İbrahim’in topraklarının bugün de insanlığın beklediği diriliş muştusunun ana yurdu olduğunu ifade eden Külünk şu mesajları verdi;

‘’Şanlıurfa'mız, Hazreti İbrahim’in toprakları, bugün de insanlığın beklediği diriliş muştusunun ana yurdu... 

Şanlıurfalılar, Hazreti İbrahim’in çizgisinde her daim ateşe karşı hakkı söylemiş ve de İstiklal Savaşı sürecinde Urfa'mıza Şan katarak düşman işgalinden kurtuluşunda seferber olmuştur.

Bu şanlı ve kutlu şehirde AK PARTİ hareketine kuruluşundan beri en büyük desteklerden birini veren Şanlıurfalı hemşerilerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyoruz.

Biliyoruz ki, Şanlıurfa'mızı yöneten yöneticiler Hazreti İbrahim’in çizgisinde sokağı vicdanıyla aynı eksende durur ve onların kalpleri aynı vicdanla çarpar. Şanlıurfa'ya yara verecek hiçbir davranışın içerisinde olmazlar, olmayacaklardır. 

Sokak, daima Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini arz ettiği gibi, her adımımızı dikkatle takip etmekte ve de açıktan söylemese de, kenarda köşede, üzüldüğü zaman beni tarafta olup bitenleri söylemektedir. 

Şanlıurfa'da da AK Parti hareketimizin mensupları ve özellikle yöneticileri sokağın vicdanını esas alarak hareket etmek mecburiyetindedir’’