Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu

AK Partili Özlem Zengin’in 6284 sayılı kanunla ilgili çıkışını değerlendiren Akşener ‘Sayın Özlem Zengin kadın olduğu için bu çirkinlikleri yaşıyor’ dedi.

Akşener konuşmasında ‘6284 sayılı kanun birileri tarafından bugün tartışmaya açılıyor. Bizzat AK Parti'de siyaset yapan kadınlar da rahatsız. AK Parti'nin Grup Başkanvekili hedef haline getirildiğini söylüyor. Yüzde yüz, kesinlikle doğrudur. Tıpkı bu ülkede yaşayan, doğruları savunan her kadın gibi Sayın Özlem Zengin de yaşadığı çirkinlikleri kadın olduğu için yaşıyor. Bu ülkede konuşan, pes etmeyen, doğruları konuşmaktan vazgeçmekten kadınlar mobbing'e, lince, tacize, hakarete, iftiraya uğruyor. Ama biz o pis, iğrenç dili yüzlerine yüzlerine vuracağız. Mesele kadınların davası olduğunda Özlem hanımla da ama'sız, fakat'sız, lakin'siz omuz omuza duracağız’ ifadelerini kullandı.

Zengin ne demişti?

AK Parti Genel Başkanvekili Özlem Zengin, Yeniden Refah Partisi'nin 6284 sayılı kanunun değiştirilmesi talebiyle ilgili "6284 sayılı kanun, bizim için önemli bir konudur ve kırmızı çizgimizdir. Bu Yeniden Refah Partisi’nin görüşüdür" demişti.