2019’daki yerel seçimlerde 30 bin oy alan ve 14 Mayıs 2023’de yapılacak olan Milletvekilliği seçimi öncesinde Şanlıurfa’dan Bağımsız Milletvekilliği adaylığını açıklayan Fatih Bucak’a ilgi ve destek her geçen gün artıyor.

Bir 10 kişi görseli olabilir

Seçim bürosu açılışları mitinge dönüşen Bucak, bugün Şanlıurfa’da adeta fırtına gibi esti. Karaköprü Kavşağı, İpekyolu, Süleymaniye, Karaköprü 35 Metre, Ahmet Erseven ve Topçu Meyanında seçim bürosu açılışlarına katılan Bucak vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Bir 3 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Mütevazi tavırlarıyla dikkat çeken Bucak için merhum Soro İmam lakablı İmam Altun’un oğlu Mehmet (Hame) Altun, İpekyol’da iş adamı Ömer Abacı ile birlikte Bucak’a destek için seçim bürosu açtı.

Türkiye'de 75 belediye kadın başkanlara emanet Türkiye'de 75 belediye kadın başkanlara emanet

Bucak, iş adamı Mehmet (Hame) Altun ve Ömer Abacı’ya teşekkür ederek ‘Allah dostlardan razı olsun. İnsan dostsuz hiçbir şeydir. Sağolsunlar vatandaşlar ve dostlarımız bizleri yalnız bırakmıyorlar’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğini açıklayan Bucak'ın  seçim bürosundaki Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğrafları da dikkat çekti.

İPEKYOL SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINDAN GÖRÜNTÜLER...

Bir 7 kişi ve sakal görseli olabilir

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir