AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, MEDYAURFA.COM köşe yazarı Gazeteci Sedat Atilla’yı Esentepe’deki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Beraberinde; AK Parti Karaköprü İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Şimşek, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Kolsuzoğlu, Şükrü Yıldırım ve Yusuf Badıllı ile birlikte Sedat Atilla’yı ziyaret eden Ağan, parti çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Göreve geldikleri günden bu yana  AK Parti’nin çözüm odaklı siyasetini ilçede sürdürdüklerini belirten Başkan Ağan ‘’Partimizin kapısı tüm vatandaşlarımıza açıktır. AK Parti hizmet ve çözüm odaklı bir partidir’’ dedi.

Karaköprü’yü tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte el birliği ile kalkındıracaklarını da belirten Ağan ‘’Büyükşehir Belediye Başkanımız, Karaköprü Belediye Başkanımız, AK Parti İl Başkanımız ve teşkilat üyelerimiz yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bir takım halinde ilimizin, ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sık sık esnafımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, ilgili makamlara ulaştırıyoruz. Çözümleri için çaba sarf ediyoruz’’ dedi.

Gazeteci Sedat Atilla’da ziyaretinden dolayı Başkan Ağan ve teşkilat üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarı diledi.

MEDYAURFA.COM