Gelen coşkulu kalabalığa seslenen Adalet Bakanı ve 28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, “14 Mayıs'ın Akşamı Yeni Bir Bayramı Beraber Kutlayacağız” dedi.

Şanlıurfalı kadınlara yönelik çalışma başlatarak her kesimin takdirini toplayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’nın Karaköprü’deki seçim bürosu açılışı çoğunluğunu kadınların oluşturduğu yoğun katılım ile gerçekleşti.

Bir 5 kişi görseli olabilir

Açılışa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Milletvekili Adayları, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğol, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Stk Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Gülpınar'dan önemli çağrı Gülpınar'dan önemli çağrı

Bozdağ: 14 Mayıs'ın Akşamı Yeni Bir Bayramı Beraber Kutlayacağız

Burada vatandaşlara seslenen Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, “Türkiye'nin yüzyılı için Şanlıurfa için doğru zaman, doğru adam Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin selam ve saygılarıyla bulunuyorum. Bu yol büyük bir yoldur, eskilerin deyişiyle önce Refik sonra tarik, önce yoldaş sonra yol. Tayyip beyin dostları da arkadaşları da Şanlıurfa'nın aziz insanlarıdır. 14 Mayıs'a giderken de milletiyle beraber yol yürüyen liderdir Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Bu seçimde hiç endişeniz olmasın. Dün nasıl milletin dediği olduysa yine milletin dediği olacak. Dün nasıl milletin sevdiği, dua ettiği Erdoğan kazandıysa yine milletin duasını ve desteğini ardına alan Cumhurbaşkanımız kazanacak. 14 Mayıs'ın akşamı yeni bir bayramı beraber kutlayacağız. 14 Mayıs bayramına hazır mıyız? Allah'ın izniyle yeni dönemde daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Değerli kardeşlerim, bu seçim Türkiye'nin istikametinin ileriye doğru mu, yoksa geriye doğru mu döndürüleceğine dair karar verilecek bir seçimdir. Amerika'sı, Avrupa'sı Türkiye'yi durdurmak istiyor.”

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ise, “Sayın Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz. 14 Mayıs akşamı ilk turda bu işi bitireceğiz ve bu sürecin en büyük kahramanları da Şanlıurfalılar olacaktır” dedi.

Yazmacı: Tüm Kapıları Çalacak, Tüm Gönüllere Gireceğiz

“Değerli Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Türkiye Yüzyılına emin adımlarla ilerliyoruz” diyerek sözlerine başlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Asuman Yazmacı, “14 Mayıs gecesi Sayın Cumhurbaşkanımızın dünya liderliğini tüm dünyaya ilan edeceğimiz bir gece olacaktır önce Allah'ın izniyle ve sizlerin desteğiyle bu kısa zamanda gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmayacağız. Tüm kapıları çalacak, tüm gönüllere gireceğiz” şeklinde konuştu.