banner111

Gelecek Partisi'nden Sedat Atilla'ya Ziyaret

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, usta Gazeteci Sedat Atilla’yı ziyaret ettiler.

banner55

Gelecek Partisi'nden Sedat Atilla'ya Ziyaret

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri, usta Gazeteci Sedat Atilla’yı ziyaret ettiler.

06 Ekim 2022 Perşembe 19:19
8022 Okunma
Gelecek Partisi'nden Sedat Atilla'ya Ziyaret
banner81

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil, Gazeteci Sedat Atilla’yı Esentepe’deki çalışma ofisinde ziyaret ettiler.

İl Başkanı Yeşil beraberinde; Haliliye İlçe Başkanı Emin Kancur, İl Teşkilat Başkanı Hasan Çiftçi, Siyasi İşler Başkanı Abdülkadir Karakeçili, İdari ve Mali İşler Başkanı Hidayet Baysal ve Haliliye İlçe Başkan Yardımcısı Ferit Çevik ile Mahmut Karalar ile birlikte Atilla’yı ziyaret ederek gündeme ilişkin konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Gazeteci Sedat Atilla, ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Yeşil ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Urfa Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner115

banner114