Gülpınar’ın Şanlıurfa ziyareti AK Parti İl Danışma Meclisi ile başladı. Gülpınar, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın da katıldığı AK Parti Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

El Bab gazisini ziyaret etti.

Gülpınar daha sonra Suriye’nin El Bab şehrindeki çatışmalarda gazi olan Uzman Çavuş Mehmet Kırmızıaslan’ı evinde ziyaret etti. Gülpınar burada, gazi ve ailesine geçmiş olsun dileklerini sundu.

Şanlıurfa’da taziyesi bulunan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak’ı da ziyaret eden Gülpınar, başsağlığı dileklerini iletti.

Urfaspor’u yalnız bırakmadı.

Gülpınar, Şanlıurfa’da Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden Şanlıurfaspor’un Çaykur Rizespor ile olan karşılaşmasını da GAP Arena stadyumunda izledi.

Daha sonra Siverek’e giden Gülpınar, burada bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Siverek’in yeni Kaymakamına başarı diledi.

Siverek merkezde taziye ziyaretlerinde bulunan Gülpınar, Siverek’e Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile atanan Kaymakam Metin Demirel’i ziyaret etti. AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik’in de hazır bulunduğu ziyarette, Gülpınar Kaymakam Demirel’e başarı dileğinde bulundu.

Gençlerle bir araya geldi.

Gülpınar, Siverek’te gençlerle buluştu. Karacadağ Türkmen Derneği’nin Gençlik Programına katılan Milletvekili Gülpınar, burada gençlere hitap etti. Gençlerle karşılıklı sohbet eden Gülpınar, gençliğin önemine dikkat çekti. Gülpınar, gençlere yeni anayasa değişikliği referandumunda neden ‘’EVET’’ demeleri gerektiğinin nedenlerini anlattı.

Toplantıda Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik’te hazır bulundu.