Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde, Bakan Çelik ile birlikte muhtarlar, stk temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluşan Kasım Gülpınar, burada vatandaşlara hitap etti.

Siverek bu tabloyu ilk kez görüyor.

Gülpınar, Siverek’in bugün ki tabloyu ilk kez gördüğünü söyledi. Bakanı, Milletvekili, Belediye Başkanı, Kaymakamı, encümenleriyle beraber sorunları yerinde çözmek, yerinde tespit edip, nasıl yerinde müdahale edebilirizin gayretiyle oluşturulan tabloyu ilk kez yaşadıklarını ifade eden Gülpınar ‘’Bizim işimizi ne kadar samimiyetle yaptığımızın göstergesidir bu tablo. Hiçbir zaman adet yerini bulsun diye bir işi yapmadık. Allah’ta böyle bir duygudan bizleri uzak etsin’’ dedi.

Siverek halkı fazlasıyla öncülük yaptı.

Kendilerinin siyasette hep bir şeye öncülük ettiklerinin de altını çizen Gülpınar ‘’Nasıl biz bazı şeylere öncülük yaptıysak, Siverek halkıda her zaman fazlasıyla bazı şeylere öncülük yaptı. Basiretini ve ferasetini kullandı ve bunda da hep bizleri memnun ve mutlu etti. Bugüne kadar bizleri yanıltmadı’’ dedi.

Demokrasiyi gök kuşağına benzetti.

Gülpınar, konuşmasında demokrasiyi gök kuşağına benzetti. Gülpınar ‘’Demokrasiyi bir gök kuşağına benzetirsek, gök kuşağının bütün renklerini toplum olarak içinde barındıran şu gök kuşağı şeklindeki toplum, demokrasinin bütün nimetlerinden sonuna kadar istifade eden, en zıt görüşlerin bile birbirine tahammülle yaklaştığı, fikirlerine saygıyla yaklaştığı bu toplum, nadir bir toplum olarak yine üzerine düşen vazifeyi Allah’ın izniyle 16 Nisan’da icra edecektir’’ dedi.

Bu mutluluk bize ömür boyu yetecek.

Siverek’in yine yüzlerini ak çıkaracağını da sözlerine ekleyen Gülpınar, 16 Nisan’ın diğer seçimlerden çok daha farklı olduğunu da belirtti. Gülpınar ‘’Yine Siverek halkıyla beraber bir seçim gecesi daha sabaha mutlu bir şekilde gireceğiz. Buradan Ankara’ya bizleri mutlu bir şekilde yolcu edeceksiniz. Tabi ki bu mutluluğumuz her hangi bir seçimle ilgili değil. Ne benim, ne belediye başkanının ne de sayın bakanımızın seçimi değil. Bu mutluluk diğer seçimlerde yaşadığımız mutluluklardan çok daha farklı bir mutluluk olacak inşallah. Bu sefer Türkiye’yi aydınlığa çıkarmaktan, Türkiye’yi şer güçlerin elinden kurtarmanın mutluluğu olarak bize ömür boyu yetecek, binlerce makamdan daha değerli bir mutluluktan bahsediyorum. Sizler bu mutluluğu bize yaşatacaksınız. Bize yaşattığınız mutluluktan sizlerde istifade edeceksiniz’’ dedi.

MEDYAURFA.COM/NEDİM ATİLLA