Harran AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Demirli (Kuç) Köyünde vatandaşlara seslenen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan "16 Nisan’da bölge olarak evet oylarında bir patlama beklediklerini ifade ederek vatandaşlardan sandıklara sahip çıkarak evet oylarında Harran bölgesinde bir rekor beklediğini ifade etti".

Milletvekili Halil Özcan," Halil Dehliz amcama ve Ali Çoban muhtarımıza bizleri  sizlerle buluşturdukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Liderimiz her zaman zalimin karşısında dik durdu. Her zaman mazlumun yanında oldu. Cumhurbaşkanımızın suçu milletinin yanında olmasıdır. Mazlumun yanında olmasıdır. Milletinin derdiyle dertlenmesidir. Şer odakları birleşmiş ülkeleri,sokakları geziyorlar. Orada yaşayan vatandaşlarımızın ülkemize ve sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan bakışlarını görüyorlar. İşte bundan çok rahatsızlar. 16 Nisan'dan sonra inşallah artık ülkemize müdahale edemeyecekleri bir sistem geliyor. Bu sistem ile artık ne darbeler kalır, ne muhtıralar kalır, nede dışarıdan ülkemize karşı müdahaleler kalır. Birileri çıkmış biz sırtımızı Kandil'e, Pyd'ye yasladık diyor. Ama şimdi onlar ise sırtlarını cezaevi duvarlarına dayamışlar. Biz ise önce Allah'a sonra milletimize,devletimize dayandık. Bizlere  vermiş olduğunuz destek için Sn. Cumhurbaşkanımız adına, Sn Başbakanımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Her zaman devletimizin yanında oldunuz, vatanın yanında oldunuz, Bayrağın yanında oldunuz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin inşallah" dedi.

 AK Parti Şanlıurfa 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ise," 40 Yıllık arkadaşım H. Halil Dehliz'e acil şifalar diliyorum. Allah sıhhat versin. Bu seçimi kazandığımızda ne olacak. Ekonomimiz büyüyecek ve daha da sağlam olacak, terör bitecek, liderimiz daha da güçlenecek" dedi.

Harran Demirli (Kuç) Köyünde Duveçet aşireti reisi Halil El Dehliz tarafından düzenlenen ve adeta mitinge dönüşen toplantıya AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Genel Sekreteri Abdülkadir Acar, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti Harran ilçe Başkanı Mahmut Özyavuz’un yanı sıra bölge kanaat önderleri, bölge köy muhtarları ve Duveçet aşiretinden yaklaşık 2 bin kişi katıldı.