Seçim çalışmalarının ilk gününden bu yana yoğun bir tempo ile mahalle mahalle, ev ev dolaşarak 14 Mayıs Genel Seçimlerinin önemini anlatan Başak, vatandaşlardan AK Parti’ye destek sözü aldı. Şanlıurfa’da başlattığı AK Parti’ye geri dönüş hareketi ile birçok aileyi AK Parti çatısı altında toplayan Başak’ı, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ziyaret etti.

Çalışmalarından dolayı Başak’a teşekkür eden Güvenç, “Sizin öz evladınız olan AK Parti Adayımız Hikmet Başak’a her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Hikmet Başak’ın seçim ofisine gelen vatandaşlara yönelik bir açıklamada bulunan Güvenç, “Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta pes edecekler sizin AK oylarınız karşısında. Bu ülkeden fitne, fesat ve milleti bir biri ne düşürenler gidecekler. Biz ülke olarak gerçek gündemimize döneceğiz. Ova’da verimliliği nasıl artırabiliriz onu düşüneceğiz. Bizden sonra gelen neslin daha zengin ve müreffeh bir Türkiye’de yaşar derdine düşeceğiz. Bu normal bir seçim değil, Bu devam mı yoksa tamam mı seçimi olacak. Hangi görüşten, mezhepten ve etnik kökenden olursan ol bu ülkede yaşıyor ve yükselmesini istiyorsan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye oy vermemiz gerekiyor. Neden? Ülkemizin geleceği için. Neden? Çocuklarımızın geleceği için, Akçakaleli, Harranlı, Urfalı, Maraşlı ve Diyarbakırlı olarak fitne ve fesatta dur diyeceğiz” diye konuştu.

Gerçekleştirilen buluşmanın ardından ev ziyaretlerini sürdüren Başak, her zaman Şanlıurfalıların emirlerinde olduklarını yineledi.

Ayrıca ziyaretlerinde Başak’a, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, AK Parti İl SKM Başkanı Faruk Badıllı ve AK Parti İlçe teşkilatı eşlik etti.

Üzümcüoğlu Birecik'te AK Parti'nin zaferi için çalışıyor Üzümcüoğlu Birecik'te AK Parti'nin zaferi için çalışıyor