banner111

MHP, Şanlıurfa’da miting havasında seçim bürosu açtı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

banner55

MHP, Şanlıurfa’da miting havasında seçim bürosu açtı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

28 Nisan 2023 Cuma 19:59
5277 Okunma
MHP, Şanlıurfa’da miting havasında seçim bürosu açtı!
banner81

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Her geçen gün katılımların arttığı MHP, Şanlıurfa’da bir seçim bürosu daha açtı. Seçim Bürosu açılışında toplanan kalabalık, mitingleri andırdı.

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa’da her gün bir seçim bürosu açıyor. Son olarak Akabe TOKİ’de açılan seçim bürosunun açılışı yapıldı. Milletvekili adaylarının açılışını gerçekleştirdiği büro açılışına yüzlerce vatandaş katıldı. Miting havasında gerçekleşen açılışta konuşan MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, “Şanlıurfa’da artık MHP vaktidir” diyerek, şu sözleri kullandı: “Öncelikle buraya gelip bizleri onure eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok net görüyoruz ki; MHP Şanlıurfa’da dalga dalga büyüyor. Bizlere ve partimize gönül vermiş tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu akşam burada gördüğüm kalabalık gösteriyor ki; Artık Şanlıurfa’da MHP vaktidir.”

Son Güncelleme: 28.04.2023 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner115

banner114