Halk eğitim merkezinin konferans salonunda düzenlenen ve çalışmaların değerlendirildiği toplantıya; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti Harran ilçe Başkanı Mahmut Özyavuz, belediye meclisi üyeleri, mahalle temsilcileri ve diğer teşkilat üyeleri katıldı.

AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti’nin yıllardır Türkiye’ye önemli hizmetler yaptığını söyledi.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise konuşmasında ‘’Partimizin kurucusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Harran’daki temsilcileri olarak, partimize yakışır şekilde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Harran ilçe merkezinde ve kırsalda çalışmalarının tam hız devam ettiğini de belirten Özyavuz ‘’Harran ilçemizi hak ettiği yere taşımak adına elimizden geleninin fazlasını yaptık. İlçemize Parklar, Mesire alanları, Sosyal tesisler ve benzeri hizmetleri kazandırdık. Büyükşehir belediyemizin de destekleriyle ilçemizde önemli yatırımlar yaptık. Hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Biz halkımız emrindeyiz, kapımız her zaman halkımıza açıktır. Dedi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Akay’da yaptığı konuşma da  Harran ilçesinin AK Parti’ye verdikleri desteklerle kendilerini her zaman gururlandırdığını söyledi. Akay ‘’Biz her zaman Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz ve Ak Parti teşkilatımızın yanında olacağız, her türlü desteği vereceğiz’’ dedi. 

Toplantı daha sonra dilek ve temennilerle basına kapalı olarak devam etti.